Purekeys Touchpad USB Wit

 200,00 excl.BTW  242,00 incl. BTW

Het grote touchpad ondersteund meerdere Windows 10 ‘two finger gestures’ wat u naast het bewegen van de cursor de mogelijkheid geeft om te swipen, scrollen en zoomen. De 3 muis knoppen onder het touchpad zijn voorzien van micro switches voor tactiele feedback.

Beschrijving

Met het Purekeys Touchpad Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. Het grote touchpad is handig op plekken waar het gebruik van een muis niet mogelijk of niet gewenst is. De hoogwaardige siliconen toplaag is zeer snel en eenvoudig schoon te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’ en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen

Dit toetsenbord heeft een volledig vlakke siliconen toplaag waardoor er geen bacteriën, virussen en andere ziektekiemen kunnen ophopen tussen de toetsen. Hierdoor is het toetsenbord eenvoudig en snel schoon te maken op elk moment van de dag.

Groot touchpad met ‘two finger gestures’

Het grote touchpad ondersteund meerdere Windows 10 ‘two finger gestures’ wat u naast het bewegen van de cursor de mogelijkheid geeft om te swipen, scrollen en zoomen. De 3 muis knoppen onder het touchpad zijn voorzien van micro switches voor tactiele feedback.

180 cm USB kabel

Door de USB kabel hoeft u zich geen zorgen te maken over batterijen. De lange USB kabel van 180 cm biedt de mogelijkheid om toch op afstand van uw PC te werken indien dit gewenst is.

Tactiele feedback voor de beste typervaring

Onder de flexibele toplaag bevinden zich de toetsen zoals u ze kent van een normaal toetsenbord. Elke toets is voorzien van een duurzaam ‘scissor mechanisme’ dat garant staat voor een langere levensduur en comfortabel typen.

‘Cleankey’ voor snel en makkelijk schoonmaken

Door het indrukken van de speciale ‘Cleankey’ schakelt u de toetsen uit. Hier door kunt u het toetsenbord eenvoudig met een doekje en schoonmaakoplossing schoonmaken zonder dat er iets getypt wordt.

Plug-and-Play

Dit toetsenbord is Plug-and-Play compatibel met elke Windows based PC. Dat wil zeggen dat u enkel de USB kabel aan sluit en direct het toetsenbord kunt gebruiken zonder installatie van drivers of andere software.

Kenmerken:

  • Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen
  • Windows 10 ‘two finger gestures’
  • USB aansluiting
  • Compact formaat met touchpad
  • Plug-and-play set-up
  • 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

 

Pakketinhoud:

  • USB Purekeys Compact FA toetsenbord
  • Handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purekeys Touchpad USB Wit” te beoordelen