Purekeys Compact FA USB Wit

 150,00 excl.BTW  181,50 incl. BTW

Ondanks het compacte formaat heeft het lettergebied de zelfde afmeting als dat van een normaal toetsenbord, daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens.

Beschrijving

Met het Purekeys Compact FA Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. De hoogwaardige siliconen toplaag is zeer snel en eenvoudig schoon  te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’ en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Volledig toetsenbord en toch compact

Ondanks het compacte formaat heeft het lettergebied de zelfde afmeting als dat van een normaal toetsenbord, daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens.

 

Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen

Dit toetsenbord heeft een volledig vlakke siliconen toplaag waardoor er geen bacteriën, virussen en andere ziektekiemen kunnen ophopen tussen de toetsen. Hierdoor is het toetsenbord eenvoudig en snel schoon te maken op elk moment van de dag.

 

Tactiele feedback voor de beste typervaring

Onder de flexibele toplaag bevinden zich de toetsen zoals u ze kent van een normaal toetsenbord. Elke toets is voorzien van een duurzaam ‘scissor mechanisme’ dat garant staat voor een langere levensduur en comfortabel typen.

‘Cleankey’ voor snel en makkelijk schoonmaken

Door het indrukken van de speciale ‘Cleankey’ schakelt u de toetsen uit. Hier door kunt u het toetsenbord eenvoudig met een doekje en schoonmaakoplossing schoonmaken zonder dat er iets getypt wordt.

180 cm USB kabel

Door de USB kabel hoeft u zich geen zorgen te maken over batterijen. De lange USB kabel van 180 cm biedt de mogelijkheid om toch op afstand van uw PC te werken indien dit gewenst is.

Plug-and-Play

Dit toetsenbord is Plug-and-Play compatibel met elke Windows based PC. Dat wil zeggen dat u enkel de USB kabel aan sluit en direct het toetsenbord kunt gebruiken zonder installatie van drivers of andere software.

Kenmerken:

  • Optimale hygiëne door volledig vlak siliconen
  • USB bedraad
  • Volledig toetsenbord en toch compact
  • Plug-and-play set-up
  • 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

Pakketinhoud:

  • USB Purekeys Compact FA toetsenbord
  • Handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purekeys Compact FA USB Wit” te beoordelen